Nieuwe voorzitter en jeugdvoorzitter gekozen tijdens ALV

24 november 2018 16:45

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Nick Van Doesburg herkozen als penningmeester. Tevens zijn Marc Neijland (voorzitter) en Peter Jaspers (jeugd-voorzitter) gekozen. Deze beide heren waren al actief binnen onze vereniging. Gelukkig hebben zij de afgelopen tijd al diverse zaken voor elkaar gekregen en opgelost.

Het streven van de jeugd-voorzitter is naar voetbalplezier bij onze jeugd, leiders en trainers. En een stabiele samenwerking met onze voetbalvrienden van sportclub Silvolde.  Ook meer betrokkenheid van ouders bij de  vereniging zodat we samen een positief voetbalseizoen hebben.

We hebben gekozen voor het plan om te bouwen aan een organisatie die een stevig fundament biedt voor nu en de toekomst, waarbij creativiteit, daadkracht, betrokkenheid en een goede samenwerking centraal staan. Door een goed en vooruitstrevend plan voor groei van de club, zowel organisatorisch, als voetbaltechnisch als financieel, zal het enthousiasme alleen maar toenemen.

Lees meer over: