Gewijzigde indeling 2020-2021 JO19 t/m JO15

1 juni 2020 13:30

Beste leden,

Hierbij delen we met jullie de gewijzigde indeling voor de JO19 t/m JO15 lichting. Helaas zijn wij genoodzaakt om de wijzigingen door te voeren. Desondanks zijn wij ervan overtuigd dat we nu een goede indeling hebben staan, zodat we er gezamenlijk een fantastisch seizoen 2020-2021 van kunnen maken.

Vanaf morgen wordt getraind met de vernieuwde indeling. De trainers van de teams nemen contact op met de spelers omtrent de trainingsdagen en tijden.

We zijn blij dat we nu ook t/m de leeftijd van 18 jaar weer contact mogen hebben tijdens het sporten.

We wensen iedereen veel plezier tijdens de trainingen de komende periode en we hopen dat we zo snel mogelijk weer wedstrijden mogen spelen.

Als er, ondanks onze inspanningen nog vragen zijn. Stuur dan even een mail naar: voetbalzakenterborgsilvolde@gmail.com

Namens de Voetbalzaken Groep,

Theo Jansen