VV Terborg en het coronavirus

28 februari 2021 18:15

Helaas houdt het coronavirus ons nog steeds in zijn greep. Dit betekent voor een ieder van ons dat wij nog steeds met de nodige beperkingen om moeten gaan.
Gelukkig hebben wij binnen de jeugdsamenwerking een heel aantal hele enthousiaste vrijwilligers die hun stinkende best doen om het voor de jeugd nog zo leuk mogelijk te maken!
Dit door onder andere de Coronacup en de Championsleague te organiseren!
Bij deze nogmaals dank voor jullie fantastische inzet!

Op seniorengebied was het de afgelopen maanden helaas andere koek. Hier waren de maatregelen veel strenger.

Ondanks alle beperkingen is hier ook door ons allen geprobeerd om er nog iets van te maken.

Gelukkig mag er vanaf 3 maart ook bij de senioren weer in teamverband getraind worden tot 27 jaar. Dit is hopelijk een begin van de terugkeer naar een normale situatie.

Op de achtergrond zijn wij als bestuur bezig met een aantal zaken, waaronder o.a.:

- verdere verbetering jeugdsamenwerking in zowel voetbal technische als organisatorische zin

- het verder in kaart brengen en doelen stellen waar wij in de toekomst naar toe willen

- het verder verbeteren en organiseren van al reeds bestaande commissies en eventueel nog nieuw op te richten commissies

- realisatie jeugdhonk/ontspanningsruimte in de multifunctionele ruimte

- en de financiële positie van vv Terborg verder proberen te stabiliseren en indien mogelijk te verbeteren.

Dit zijn een aantal van de zaken waar wij ons nu mee bezig houden.

Wat betreft de financiële kant proberen wij net als elke andere vereniging het hoofd boven water te houden. Mede dankzij de leden die trouw hun contributie betalen, de overheidssteun en de inkomsten vanuit sponsoring staat het water ons gelukkig nog niet aan de lippen.

Wij zijn jullie als bestuur van vv Terborg dan ook enorm dankbaar!!!

Ook hopen wij dat sponsoren die nu niet in de gelegenheid zijn om ons te steunen omdat ze zelf in zwaar weer zitten, er snel weer bovenop  komen!
We willen onze leden en vrijwilligers dan ook oproepen: wees loyaal, koop lokaal!

(Corona of niet, dit geldt eigenlijk altijd; maar is nu belangrijker dan ooit te voren.)

Hopelijk kunnen wij seizoen ’21’/22 weer normaal met zijn allen genieten, niet alleen op, maar zeker ook naast de velden!

Namens bestuur vv Terborg,

Marc Neijland