De aftrap!

6 september 2021 21:15

Het weekend zit er alweer op, we kunnen als clubs tevreden terugkijken op de eerste speeldag. De teams van de O7 t/m O12 begonnen met de eerste competitiewedstrijden en de O13 en hoger mochten laten zien dat ze echte Cupfighters zijn.

Na twee rare Corona seizoenen zijn we blij dat we het veld weer op mogen, Terborg/Silvolde doet het goed. We hebben een groot aantal jeugdteams en de meeste teams zijn bezet met fantastische vrijwilligers, die zich inzetten voor onze net zo fantastische jeugdleden.

1849.jpg

Het was mooi om te zien dat er weer publiek bij de wedstrijden aanwezig mocht zijn, de positiviteit langs de lijn van de vele ouders was duidelijk hoorbaar.

Niet alle teams konden de overwinning vieren na de wedstrijd, maar laten wij met z’n allen vieren dat we weer samen op het veld staan. Samen met de vrijwilligers, ouders, opa’s, oma’s en alle andere betrokkenen.

Schermafbeelding_2021-09-06_om_08.19.13.png

Op naar een geweldig seizoen in onze nieuwe tenues, want ja… ze zijn er bijna! Op naar een seizoen waar we weer samen op het veld mogen staan, wat is dat een fijn gevoel!