Sponsors

Home

 

Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg, en fusieverkenningstraject.

7 januari 9:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren.meer »

208x gelezen

Terborg/Silvolde start met JO10-1!

30 december 21:00  Goed nieuws nog net voor het einde van het jaar! De jeugdafdeling wordt namelijk in het voorjaarsseizoen uitgebreid met een JO10-team.meer »

128x gelezen

En de winnaar is...!!!

24 december 15:30  Met maar liefst 64 loten is dit jaar de grote winnaar van de lotenverkoopactie: Dylan Rychlinkski uit de JO9-1. Hij wist een nieuw clubverkooprecord te vestigen en deed dit op een wel hele slimme manier. meer »

54x gelezen

Fijne feestdagen!

24 december 15:15  Wij wensen alle leden, supporters, sponsoren en vrienden van VV Terborg fijne feestdagen en een sportief en gezond 2022 toe. Wij bedanken iedereen voor hetgeen jullie hebben bijgedragen voor onze vereniging in het afgelopen jaar. Bestuur VV Terborgmeer »

63x gelezen

Meidenvoetbaldag Terborg / Silvolde / VVG'25

19 december 22:30  Op 5 januari verzorgen we een leuke training in Gaanderen voor alle meiden van 7 t/m 17 jaar. Ben jij erbij? Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom om gezellig mee te trainen.meer »

103x gelezen

JO17-1 onderweg met één doel: kampioen worden

19 december 21:45  Raymond Janssen, trainer JO17-1, vertelt. In een gesprek voor het begin van het seizoen met de JO17-1 jongens was ons doel meteen duidelijk: kampioen van de eerste klasse worden in de eerste helft van het seizoen. Je wordt niet zomaar kampioen, daar moeten we met z’n allen hard voor werken! Dit pakte de groep goed op. De opkomst bij de trainingen was altijd goed, zo konden we met z’n allen aan het uitgesproken doel werken. Na de bekerwedstrijden was het voor ons nog niet duidelijk waar we stonden, omdat we voetbalden tegen tegenstanders uit de tweede klasse.meer »

120x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!