Nog 1 keer VV Terborg

Gisteren, 17 juni 9:45  30 juni is de laatste dag van het bestaan van onze roemruchte club: vv Terborg. Opgericht op 1 maart 1920. 104 jaar en 4 maanden later houdt onze geel-zwarte vereniging op te bestaan. meer »

NIEUWSBRIEF SAMENSPEL - 8

13 juni 23:15  In de nieuwsbrief Samenspel, die wordt samengesteld door de werkgroep Communicatie, lees je regelmatig actuele informatie over de plannen voor de samenwerking tussen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde.meer »

22 juni: Vriendentoernooi!

10 juni 12:45  Zaterdag 22 juni wordt er weer door Terborgse vriendengroepen gestreden, voor die ene felbegeerde prijs. De sterren kunnen de nodige aanmoediging gebruiken, wees welkom en schreeuw je helden naar de overwinning! Na de tijd is er uiteraard voor muzikale begeleiding gezorgd, door DJ’s en zanger Bjorn Klok!meer »

Gezocht coördinator onderbouw sportvereniging Wisch

10 juni 9:45  Wordt jij onze nieuwe onderbouw coördinator?meer »

Gezocht trainers & leiders sportvereniging Wisch

10 juni 9:45  Wordt jij onze nieuwe trainer/leider?meer »

Sv Wisch vliegt hoog bezoek in voor onthulling logo

5 juni 23:30  Per 1 juli is sv Wisch een feit. Bij een vereniging hoort uiteraard een logo.meer »