v.v. Terborg erg blij met nieuwe verlichting!

13 oktober 20:00  Het hing al even in de lucht, maar nu is het dan eindelijk zover: We hebben prachtige veldverlichting gekregen rondom veld 2!meer »

Pupil van de week: Melih Ozay

13 oktober 19:45  Zaterdag 16 oktober is SUPER SATURDAY! Het eerste speelt die dag tegen EGVV uit Gelselaar. Pupil van de week is Melih Ozay van de JO11-2. Wij wensen hem een fijne middag! Aftrap is om 14:30 uur.meer »

Heb je al gestemd? Het kan nog tot 25 oktober!

13 oktober 19:15  Wij doen mee met “Rabo Clubsupport” Mag ons mooie cluppie op jouw stem rekenen?meer »

16 oktober: Super Saturday!

13 oktober 19:00  Het is alweer een hele tijd geleden, maar volgende week zaterdag is het eindelijk weer zover!meer »

Dyon Hoegen was pupil van de week

10 oktober 20:30  Tijdens de wedstrijd op zaterdag 2 oktober tegen FC RDC was Dyon Hoegen de pupil van de week.meer »

Nieuwe kleding voor alle jeugdvoetballers Silvolde en Terborg