Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg, en fusieverkenningstraject.

7 januari 9:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren.meer »

Terborg/Silvolde start met JO10-1!

30 december 21:00  Goed nieuws nog net voor het einde van het jaar! De jeugdafdeling wordt namelijk in het voorjaarsseizoen uitgebreid met een JO10-team.meer »

En de winnaar is...!!!

24 december 15:30  Met maar liefst 64 loten is dit jaar de grote winnaar van de lotenverkoopactie: Dylan Rychlinkski uit de JO9-1. Hij wist een nieuw clubverkooprecord te vestigen en deed dit op een wel hele slimme manier. meer »

Fijne feestdagen!