7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Vanmorgen werd er alweer vroeg gespeeld op Sportpark de Munsterman. Nog voor de klok van 9 rolde de bal al en werd er o.a. met een potje ‘wie is de koning’ even warm gelopen, geschoten en gesproken. Want naast een goede loop en schiet oefening, konden we met z’n allen zo ook nog even fijn bijpraten.

De eerste minuten was het even aftasten. Buurman VVG’25 JO9-2JM had een paar grote sterke jongens en meiden in de gelederen en dit zorgde voor een kleine onrust. VVG krijgt hierdoor nogal veel ruimte, wat leidt tot veel kansen en de eerste doelpunten. Na een minuut of 10 en wat kleine tips van coach Nico, vindt de JO9-2 zelf de ruimte om te voetballen en onder leiding van Nora wordt het eerste doelpunt gemaakt. Dit smaakt naar meer en nog net voordat het fluitje voor de ranja klinkt, ramt Terborg/Silvolde de 3-3 in het net!

Met een goed gevoel komt het team de kleedkamer uit, we hebben de spirit te pakken en we gaan nu knallen! Maar helaas… we geven de tegenstander opnieuw te veel ruimte en de nummer 6 van VVG’25 maakte hier dankbaar gebruik van. Zij zorgde met haar fijne dribbels en goede schot voor veel dreiging en doelpunten aan Gaanderense kant.

Weerbaar als de JO9-2 is, wordt er even gebaald van een doelpunt tegen, om er daarna weer net zo hard voor te vechten om zelf een doelpunt te maken. Dit resulteert in een prachtige pot voetbal, dat op en neer beweegt en uiteindelijk in een 5-8 verlies eindigt…

Helaas vandaag dus geen overwinning, maar wel weer een mooie pot voetbal tegen een nagenoeg gelijkwaardige tegenstander!