Sponsors

JO11-1; Yeah, 3 punten in de pocket!!!

OBW JO11-2

2 - 7

ST: Terborg/Silvolde JO11-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 02

Datum

30 oktober 2021 12:00

Scheidsrechter

R.E. Vleeming

Accommodatie

Sportpark Hengelder
Marconistraat 16
6902PC
ZEVENAAR
tel. 0316-525527

Vandaag speelden we zowaar een middagwedstrijd… Voor ons een toch wel bijzonder (laat) tijdstip, spelen om 12.00 uur, maar goed… zal wel iets met TV-rechten te maken hebben of zo…

Onze boys waren in ieder geval wel goed wakker! Want vanaf het eerste fluitsignaal op “Sportpark Hengelder” vlogen ze er direct bovenop! Dat zien we graag!

Overigens verschenen we met slechts 1 wissel aan de aftrap. Quint en Job S. (blessure) ontbraken.

Ook trainert “Blessa Ben” 😊 was niet van de partij.

Al vroeg in de wedstrijd leek Sven de 0-1 op zijn schoen te hebben nadat Timo hem met een fraaie steekpass de diepte in had gestuurd. Maar helaas vloog de bal net voorlangs.

Kort hierna was daar dan toch de verdiende openingstreffer. Ietwat gelukkig, maar goed; die tellen ook! Stan stoomde over de linkerflank op tot de achterlijn en wilde de bal laag voorzetten… maar zag de bal vervolgens zo maar op miraculeuze wijze onder de doelman door over de doellijn in het netje rollen; 0-1!

Niet veel later stond ook de 0-2 al op het scorebord.
Noah pikte de bal op uit een afgeslagen corner, legde hem voor zijn gouden rechter en krulde de bal fijntjes in de rechter bovenhoek.

 

<Bekijk hier de 0-2>

 

Met geen vuiltje aan de lucht kwam OBW toch zo uit het niets ineens terug tot 1-2.

Balverlies van Onne op het middenveld werd door hun razendsnelle & behendige spitsje afgestraft; 1-2.

 

Toch gingen we vrolijk door met volle bak aanvallen.

Een afstandsschot van Noah was lekker op weg richting vijandig doel, maar ketste via een rug van een verdediger net naast het doel.

 

Het was Rik die de marge weer op 2 bracht. Na een corner van Thijmen kwam de bal voor zijn voeten.
Rik schoot beheerst met binnenkant rechts op doel, waarna deze door een tegenstander ietsiepietsie van richting werd veranderd en binnen vloog; 1-3!

De 1-4 werd ook gescoord vanuit een corner. En hoe! Sven slingerde de cornerbal perfect voor het doel, waarna Thijmen de bal perfect binnenkopte; 1-4!

Sven was dicht bij de 1-5, maar zijn fraaie boogbal scheerde net langs de kruising…
Nadat de keeper redding had gebracht op een schot van Rik, was Sven wederom dicht bij een treffer; maar schoot vanuit de rebound rakelings over de lat.

De boys bleven fel door jagen. Met succes; na de tegenstander flink op de huid te hebben kwam Rik in balbezit en joekelde de bal met zijn linker achter de Zevenaarse goalie; 1-5!
Die linker van hem bleek er vandaag zin in te hebben.. Thijmen had zelf kunnen afdrukken voor de 1-6, maar behield koeltjes het overzicht en legde de bal breed op Rik, die met wederom zijn linker dankbaar de 1-6 binnenschoot. Hoezo chocolade-been?

 

Dit was teven de ruststand.


We konden terugkijken op een goede 1e helft. Diverse keren staken we van achter uit met 1 keer raken en slechts een paar balcontacten het hele veld over en werden we daarmee gevaarlijk.


Onze goalie Bas had niet veel te doen gehad… en wilde het ook wel graag eens als voetballer gaan proberen. Na rust nam Onne zijn plekkie in onder de lat.
Vanuit een pass van Noah kwam de gretige Bas direct na rust net niet in doelrijke positie.

 

Timo, die een dijk van een wedstrijd speelde, vuurde ook maar eens een flinke kanonskogel af.
Helaas zag hij de bal nipt over het doel vliegen.

Toch viel ons goede spel na rust wat weg, vooral in het derde kwart.
En daar maakte OBW dankbaar gebruik van door in deze mindere fase toch nog even een doelpuntje mee te pikken; 2-6.

Het 4e kwart van de wedstrijd hees Sven zich in het keeperstenue. Hij hield zijn doel de resterende speeltijd schoon. OBW kwam dus niet meer tot scoren.

Wij troffen nog wel 1x doel.
Rik pikte de bal op een meter of 10-12 van het doel op, legde hem nog maar eens voor zijn linker en haalde daar net als eerder deze wedstrijd nog maar eens mee uit…. Vlak voor de doelman sprong een verdediger in de baan van het schot en veranderde de bal voldoende van richting om de doelman kansloos te laten… 2-7!

<Bekijk hier de 2-7>

 

Noah was vanaf een metertje of 18 nog dicht bij een wonderschoon doelpunt, maar zijn lekkere knal spatte uiteen op de lat.

 

<Bekijk hier de poeier op de lat>


Zo bleef het bij 2-7.  Feest in de kleedkamer;  met de 3 punten in de pocket huiswaarts, lekker!!!


Yeah.jpg

 

En Rik verliet Sportpark Hengelder met de bal onder zijn arm… hij trof 4x doel!

(Het moet niet te gek worden met al die hatrricks, we houden geen bal meer over 😊)

 

30-10-21_Rik_Hattrick.png

 

Op naar zaterdag, dan mogen onze knappe koppies eerst even op de (team)foto en spelen we vervolgens om 09.45 uur thuis (in Terborg) tegen Concordia Wehl JO11-1JM

#D’ran #ZinAn #ZaterdagIsDeMooisteDagVanDeWeek

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!