Westel Oude Aaltenseweg 1
7051HL
VARSSEVELD
tel. 0315-241036

Inhalen op een woensdagavond tegen Varsseveld JO13-1, eigenlijk weet je dan al precies hoe laat het is. Je speelt natuurlijk niet tegen het oorspronkelijke team, toch moet er gewoon gevoetbald worden. Helaas zat Steyn ziek thuis en is Ryan nog geblesseerd.

De JO13-1 draait goed, met 4 wedstrijden op rij geen verlies en zelfs de laatste twee gewonnen zit de sfeer er goed in. Een doordeweekse inhaalwedstrijd is dan ook altijd beter dan een training.

Om 19.00 uur trappen we af op het mooie kunstgrasveld in Varsseveld. De begeleiding heeft al een heerlijke bak koffie gekregen van de thuisploeg (o nee toch niet).

Het was vanaf minuut 1 al vrij duidelijk, Varsseveld had het team voor deze wedstrijd flink versterkt en de “nieuwe speler” weet voor rust de wedstrijd al te beslissen, hij scoort 3x (de 4 spelers op de bank waren vast ook ontzettend blij!).

Toch valt de JO13-1 helemaal niets te verwijten, iedereen blijft vechten als leeuwen en doet ontzettend zijn best, met Joes als absolute bijter voorop. Ook Gijs keept een wereldpartij, de ene naar de andere bal pakt hij uit de hoek.

In de rust heerst dan ook de positiviteit in de kleedkamer, iedereen werkt hard, is positief en er staat een team. Helaas kan Stijn door een blessure niet verder.

Varsseveld wisselt de geleende spelers in de rust en in de tweede helft begint het eigenlijk pas echt, de JO13-1 tegen de JO13-1!

En wat was het een fantastische wedstrijd. Terborg/Silvolde combineert zich keer op keer een weg door het middenveld en de verdediging van de tegenstander. Julian verzorgd de opbouw fantastisch en Jasper, Lovis en Kays zorgen voor veel creativiteit.

Jonie en Fenn leveren goede voorzetten af en spelen de backs keer op keer uit. Spitsen Bauke en Mick houden de bal goed vast en maken goede loopacties. Door het aanvallende voetbal ligt er veel ruimte achterin. Finn, Siem, Sander en Julian zorgen keer op keer voor goede ingrepen.

In de wedstrijd Varsseveld JO13-1 tegen Terborg/Silvolde JO13-1 is de uitslag 0-0.

Trotser zijn wij als staf dit seizoen nog niet geweest, wat hebben deze gasten geweldig voetbal laten zien in de tweede helft. In de eerste helft hebben ze keihard gewerkt voor het team. Complimenten voor alle spelers!

Zaterdag spelen we uit tegen Grol. We trappen af om 11.15 uur.