Munstermanstraat 2
7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Wij zijn al met de warming up bezig als de meiden van SC Rheden het veld op komen. We gaan beginnen…al naar een paar minuten scoren we de 1-0 door een schot van Saar. Dit is een goed begin! De meiden hebben er zin in ondanks de kou,  binnen no time vliegen de doelpunten in het net. In de rust staat het al 6-0. En heeft Tess haar eerste doelpunt gemaakt!

Tijd voor ranja en even warm worden. Tijdens de rust beloofd Kylian de meiden dat hij zal trakteren als de meiden 15 doelpunten maken. De druk is hoog, zowel bij de ouders (die massaal zijn gekomen, nu we weer mogen kijken) als de kids. En jawel…..we gaan weer op dezelfde voet verder en scoren er flink op los. Toch probeert de tegen partij wat meer kansen te creëren en schiet wat vaker op het doel maar Kira weet alles er uit te houden…. Na een lange tijd kon de tegenstander toch juichen 1 doelpunt voor Rheden. Bij 14-1 wordt het spannend, gaan we de vijftien halen? Ouders moedigen aan en de meiden zijn niet meer te houden. Dieke scoort nummer 15 en Tara maakt het af met 16 -1..Tara is vandaag trouwens goed voor 8 doelpunten!! Veel verschillende meiden hebben er gescoord en de meiden hebben hun stinkende best gedaan!