Kolenbranderweg 11
7482SE
HAAKSBERGEN
tel. 053-5725121

Terborg/Silvolde was de laatste weken in de wolken. Een overwinning was geboekt tegen UNO en afgelopen dinsdag bereikten we de halve finale van de beker. Dit door te winnen van Juliana’31 JO13-1 in de beker.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Bon Boys op het programma. Een ploeg waar Terborg/Silvolde eerder dit seizoen vrij “gemakkelijk” van won. Vandaag was dit heel anders.

Vanaf minuut 1 was Bon Boys beter. De duels werden geworden en de ploeg uit Haaksbergen kwam terecht met 1-0 voor. Voor rust kon Tahsin de 1-1 binnen schieten. Na de 1-1 waren we mogelijkheden, zelfs kansen voor een voorsprong. We kregen de bal er vandaag niet vaak genoeg in. Een schot op de lat was hier het voorbeeld van.

In de rust werden een aantal punten aangehaald. In de 1e minuut na rust leek dit vergeten. Precies hetgeen waar de staf op gewezen had, gebeurde! WE LAGEN TE SLAPEN!!!

De tweede helft was triest, slecht, niet om aan te gluren. Een totale offday!! Waren we nog met onze hoofden in de wolken na het bereiken van de halve finale? Tja.

Hoofd omhoog, volgende week gaan we er weer vol voor. We spelen dan in Terborg tegen VIOD JO13-1. De aftrap is om 11.15 uur.

Vast voor in de agenda. Op zaterdag 6 mei spelen we tevens thuis tegen Colmschate voor de halve finale!