Informatie

Sponsoren van Terborg steunen de vereniging en profiteren van de vele voordelen die onze sponsoren hebben...

Sponsoring is voor verenigingen van levensbelang. Zeker nu “Den Haag” steeds vaker een stap opzij doet. De overheid wil privatisering, verantwoording moet door de burgers en dus ook verenigingen worden gedragen.

Waar worden sponsorgelden voor gebruikt?

Kosten voor de invulling van opgeleid kader ten behoeve van de jeugd
Organisatie van sociale activiteiten voor de jeugd
Materialen ten behoeven van trainingen en wedstrijden
Renovatie van de accommodatie
Up to date houden van de accommodatie aan de eisen en regelgeving van de overheid
Om onze vereniging draaiende te houden zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk. Gelukkig kan onze vereniging al jaren rekenen op de financiële ondersteuning van een aantal ondernemers uit de regio die de voetbalsport en onze vereniging in het bijzonder een warm hart toedragen.

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

* = verplicht