Indeling Jeugd 2024-2025

13 mei 2024 9:15

De jeugdindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025 is bekend. Wij hebben met zijn allen: trainers, leiders en andere commissieleden weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken met als doel: ieder jeugdlid met plezier laten voetballen of zijn of haar eigen niveau. Afgelopen seizoen hebben we een geweldig seizoen gedraaid waarbij onze slogan; met plezier naar resultaat erg naar voren is gekomen.

Houd er rekening mee dat door allerlei omstandigheden de optie bestaat dat de voetbaltechnische commissie wijzigingen aanbrengt in deze indeling.

Start met de nieuwe teams
Het is de bedoeling dat we vanaf maandag 27 mei starten met het trainen met deze vernieuwde indeling, dit doen we in de weken 22, 23, 24. Het kan zijn dat sommige teams later beginnen i.v.m. de zoektocht naar trainers en/of leiders. Verdere informatie omtrent het trainen wordt verspreid via de trainer en/of leider van het team of de coördinator van de leeftijdscategorie.

Vacatures
Helaas zijn er nog veel vacatures binnen de jeugdafdeling. Lijkt het u leuk om u in te zetten voor onze jeugd, laat het ons dan weten via bovenstaand mailadres. Alle hulp is zeer welkom. Alleen samen kunnen wij de jeugd van Terborg, Silvolde en Westendorp aan het voetballen houden.

Vragen
Mochten er vragen zijn omtrent de indelingen, dan kan er gemaild worden naar het volgende mailadres: [email protected]. Ons streven is om binnen 5 dagen uw mail te beantwoorden.
Alleen vragen die via de mail binnen komen, worden beantwoord. Wij zullen dan indien nodig ook telefonisch contact met u opnemen.

De indeling van de meidenteams volgt op een later moment.

Met sportieve groet,
Voetbaltechnische commissie jeugd Sportvereniging Wisch 2024-2025