Zaalvoetbal jeugd

3 december 20:15  Op dinsdag 28 & woensdag 29 december organiseren vv Terborg, sc Silvolde & sv Westendorp samen de zaalvoetbaldagen. Er zal volgens onderstaand schema in toernooivorm gespeeld worden. Winnen is niet belangrijk, het gaat om gezelligheid en plezier. Wil je meedoen, geef je dan op via de website van Terborg of Silvolde. meer »

update Corona; De maatregelen zijn ingegaan op zondag 28 november 2021

30 november 22:15  Afgelopen vrijdag 26 november 2021, is er wederom een persconferentie geweest van demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Hierin zijn nieuwe maatregelen afgekondigd met vergaande consequenties, ook voor sport- en beweegaanbieders zoals sportverenigingen, zwembaden en fitnessclubs. De maatregelen zijn ingegaan op zondag 28 november 2021 om 05.00 uur.meer »

Super Saturday gaat helaas niet door

29 november 19:15  Helaas moeten we mededelen dat de Super Saturday van aanstaande zaterdag niet doorgaat vanwege de geldende coronamaatregelen. We beloven jullie wel dat de geboekte artiesten een volgende keer wél de tent op z'n kop gaan zetten.

Dank je vrijwilliger van Spcl Silvolde en VV Terborg

26 november 10:15  Een gedicht, speciaal voor alle vrijwilligers...meer »

In memoriam: Gerrit van Dijken

25 november 18:15  .meer »