Aanvragen Donateurskaart

Na het behaalde kampioenschap in de 5e klasse speelt het team van hoofdtrainer Mark Kuiperij komend seizoen in de de 4e klasse. De geel-zwarten zullen verschillende derby's spelen, waaronder die tegen VVG'25.

Evenals de contributie en sponsoren is de jaarlijkse opbrengst van de donateursgelden onontbeerlijk om de vereniging draaiende te houden. Voor € 10,- ondersteunt u onze vereniging en krijgt u gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Terborg.

Via onderstaand formulier kunt u de kaart bestellen.
U kunt de kaart contant betalen aan de kassa bij de eerstvolgende thuiswedstrijd of in dit formulier aangeven dat u ons machtigt om dit van uw rekening af te schrijven.
Uw donateurskaart zal dan voor u klaar liggen bij de kassa of bij u thuis worden afgegeven.

Bij voorbaat dank voor de onmisbare steun!
U ontvangt een bevestiging via de mail zodra uw donateurskaart voor u klaar ligt.

Ondertekende gaat akkoord dat vv Terborg de bijdrage voor de donateurskaart, groot € 10,00, incasseert. Met het akkoord geven van dit formulier machtig je vv Terborg eenmalig de donateursbijdrage af te schrijven van het door jou opgegeven IBAN rekeningnummer.

Door het vakje 'Ja' aan te vinken geef ik aan dat ik akkoord ga en dat alle bovenstaande vragen naar waarheid zijn ingevuld.

* = verplicht