Pupil van de Week

Jolie Freriks was de pupil van de week.

13 mei 19:15  Jolie was de pupil van de week bij de afscheidswedstrijd van Nick Overbeek tegen Uchta uit IJzendoorn. Op deze prachtige zomerdag werd er maar liefst 7 keer gescoord. Einduitslag 7-0meer »

Daan Leijen en Jiyan Berendhaus waren pupil van de week

13 april 19:15  Daan en Jiyan waren zaterdag 16 maart de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Elistha uit Elst. Wisch won deze wedstrijd met 5-0.meer »

Max en Jorn waren pupil van de week

6 maart 18:00  Jorn en Max waren de pupillen van de week bij de wedstrijd tegen Leones uit Beneden-Leeuwen. Een belangrijke pot want Leones stond 2e. Er was voor de gasten echter niks te halen in Terborg. 3-0 winst voor SSA Wisch 1 meer »

Pusat Aksoy en Yavuz Selim Taskaldiran waren pupil van de week.

1 maart 19:45  Bij de wedstrijd SSA Wisch 1 - Dodewaard 1 waren Pusat en Yavuz de pupillen van de week. De wedstrijd werd gespeeld op Sportpark De Munsterman en de 3 punten bleven door de 3-1 winst in Terborg/Silvolde.meer »

Niels Gosselink en Niels Rychlinski waren pupil van de week

18 oktober 22:00  Zaterdag 14 oktober speelde in SSA Wisch 1 in Terborg tegen FC Ewijk. Het werd een bijzondere wedstrijd.meer »

Liam en Finn waren pupil van de week