Sponsors

Plus Terborg

Hoe Heracles bijna elk seizoen weer een aankoop weet om te toveren tot goalgetter

Vandaag om 17:00  Met een negende plek op de ranglijst doet Heracles nog volop mee in de strijd om de laatste play-off plek in de Eredivisie. Dat is mede te danken aan de grote uitblinker: Rai Vloet. De zomeraanwinst scoort aan de lopende band. Het is echter niet de eerste keer dat de Almeloërs een aankoop om weten te toveren tot goalgetter in de laatste jaren. meer »


Waar zijn ze nu? Het Ajax dat 5 jaar geleden de Eredivisie Onder 19 won

Vandaag om 14:00  Op doelsaldo wist Ajax Onder 19 in 2016 de Eredivisie voor A-junioren te winnen. Slechts één doelpunt scheidde de ploeg van Gerard van der Lem met nummer twee PSV. Hoe is het nu, 5 jaar later, met de hoofdrolspelers uit het kampioensjaar van de Ajax beloften? meer »


Hoe vergaat het de huurlingen van FC Utrecht?

Vandaag om 11:41  FC Utrecht stuurde dit seizoen zeven huurspelers naar andere clubs om ervaring op te doen in het profvoetbal. In onder andere Denemarken en uiteraard ook Nederland vinden we dit seizoen de talenten van FC Utrecht terug. Hoe is het nu richting het einde van het seizoen met de spelers die FC Utrecht tijdelijk liet vertrekken? Ligt er een toekomst in de Galgenwaard in het verschiet, of hebben de huurlingen geen indruk kunnen maken bij hun tijdelijke werkgever? meer »


Samenvatting FC Barcelona - Atletico Madrid (0-0)

Gisteren om 23:06  FC Barcelona en Atletico Madrid hebben slechte zaken gedaan in de titelstrijd. Doordat het onderlinge duel in 0-0 eindigde, heeft Real Madrid een vrijgeleide richting de titel. In een spannende topper hadden beide ploegen een helft het beste van het spel en daarom was het gelijke spel verdiend.  meer »


Promotiespanning in Keuken Kampioen Divisie: vier ploegen maken nog kans

Gisteren om 11:18  De Graafschap wist vrijdag niet te winnen van Jong Ajax en is daarom nog altijd niet zeker van promotie. Sterker, vier ploegen hebben daardoor nog altijd een reële kans op directe promotie naar de Eredivisie. Welke ploeg heeft de beste papieren en hoe kwamen de clubs in deze situatie? meer »


De laatste vijf edities van Feyenoord - Ajax in de Eredivisie

Gisteren om 7:00  Ajax verzekerde zich zondag van het landskampioenschap en dus is de wedstrijd bij Feyenoord voor de Amsterdammers een duel om des keizers baard. Echter, is de klassieker een wedstrijd op zich en hebben de laatste vijf edities bewezen dat her erg spectaculair kan zijn. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!