CHARELD TER HORST NIEUWE TRAINER MO15-1

7 mei 2019 20:45

Voetbalvereniging Terborg en Sportclub Silvolde zijn blij en trots om u te mogen melden dat Chareld ter Horst voor het komende seizoen nieuwe trainer is van de MO15-1

Voor onze verengingen staat het damesvoetbal hoog in het vaandel en zijn daarom ook erg blij, dat voor onze beide teams de invulling van de staf al grotendeels staat als een huis.

Chareld is nu trainer van zowel de JO15-3 en de JO13-3 hij is een voetbal dier in hart en nieren en wil graag het meisjesvoetbal naar een hoger niveau brengen.

Chareld is in het bezit van het jeugdvoetbal trainers diploma, naast de MO 15 zal Chareld ook JO11-2 voor zijn rekening nemen.

Wij wensen Chareld veel succes met zijn nieuwe uitdaging binnen onze verengingen