Nieuws - v.v. Terborg

Sponsors

Nieuws

 

Liam en Finn waren pupil van de week

27 september 20:15  Tijdens de eerste competitiewedstrijd van SSA Wisch 1 tegen SC Valburg waren Liam en Finn de pupil van de week. Dat is natuurlijk altijd een belevenis maar pupil van de week op Super Saturday is helemaal feest.meer »

224x gelezen

NIEUWSBRIEF SAMENSPEL - 5

25 september 22:30  In de nieuwsbrief Samenspel, die wordt samengesteld door de werkgroep Communicatie, lees je regelmatig actuele informatie over de plannen voor de samenwerking tussen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde.meer »

206x gelezen

SC Silvolde en VV Terborg doen mee met de Grote Clubactie!

22 september 22:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie (niet te verwarren met de Rabo ClubSupport actie die binnenkort afloopt). De gezamenlijke verenigingen zetten samen de schouders eronder! De senioren van Silvolde doen voor het eerst mee, voor hen vervangt de Grote Clubactie de traditionele kerstloterij. We hopen op een mooie opbrengst voor aanschaf van een extra set kleine goals en vervanging van een aantal pupillengoals. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

118x gelezen

Herfstinstuif woensdag 18 oktober

22 september 15:30  Op woensdag 18 oktober organiseren voetbalvereniging Terborg en sportclub Silvolde de jaarlijkse herfstinstuif. De JO8, JO9, JO10, JO11, MO11, JO12, MO13 spelen onderling een toernooi. Alles wordt gehouden op de velden van Terborg ('t veld 20). Het programma begint om 10.00 uur en duurt t/m 12.30 uur. De kinderen krijgen drinken en sluiten de dag om 12.00 uur af met het eten van patat in de kantine, om 12.30 uur is het programma voorbij. Wat hebben de kinderen nodig: - voetbalschoenen - voetbalkleding - eventueel douchespullen - goede zin :D Schrijf je onderstaand in en we zien je graag op woensdag 18 oktober op sportpark de Paasberg in Terborg. meer »

80x gelezen

De kermis staat voor de deur! 😍

20 september 15:45  En jullie weten dondersgoed wat dat betekent: kaslichten. Al jaren dé traditionele aftrap van de kermis, met live muziek en koude drankjes! 🍻meer »

106x gelezen

Wil jij onze club helpen?

17 september 13:15  Ook aankomend jaar worden er vanuit de activiteitencommissie verschillende evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan Super Saturdays, Darttoernooi, Nieuwjaarstoernooi & Spaarkas legen. Om dit allemaal te kunnen realiseren hebben wij vrijwilligers nodig voor zowel voor, tijdens als na de dag van de activiteit. meer »

72x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!