Samenwerking - v.v. Terborg

Sponsors

Samenwerking

NIEUWSBRIEF SAMENSPEL - 5

Gisteren, 25 september 22:30  In de nieuwsbrief Samenspel, die wordt samengesteld door de werkgroep Communicatie, lees je regelmatig actuele informatie over de plannen voor de samenwerking tussen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde.meer »

40x gelezen

Agenda Stuurgroep Nieuwe Vereniging

10 september 19:15  Datum: 11-07-2023 Locatie: Sportclub Silvolde Tijdstip: 19:30 uurmeer »

101x gelezen

sv Wisch bouwt aan toekomst en zoekt staf voor SSA2

11 juli 23:00  Staf gezocht voor SSA2 s.v. Wisch bouwt aan de toekomst van een nieuwe bloeiende vereniging. Na eerder John Leeuwerik te hebben vastgelelgd voor de SSA 1 wordt er achter de schermen nu hard gewerkt om de staf voor de SSA 2 zaterdag vorm te geven. meer »

276x gelezen

NIEUWSBRIEF SAMENSPEL - 4

29 juni 21:15  In de nieuwsbrief Samenspel, die wordt samengesteld door de werkgroep Communicatie, lees je regelmatig actuele informatie over de plannen voor de samenwerking tussen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde.meer »

141x gelezen

John Leeuwerik eerste hoofdtrainer SSA Wisch

8 juni 20:00  Voor de voetballiefhebbers uit de Achterhoek zijn er een aantal mensen die nauwelijks enige introductie behoeven. John Leeuwerik is zo iemand. Zeg nou zelf, wie van ons heeft hem niet ooit een keer in levende lijve bewonderd vanaf de tribunes op de Vijverberg. ‘Mister de Graafschap’, 11 seizoenen lang, 480 wedstrijden en 126 doelpunten. Een imposante loopbaan als speler. Na zijn avontuur in het betaald voetbal bleek een trainer in John schuil te gaan. In het begin nog in de combinatie als trainer/speler. Vijfentwintig seizoenen heeft hij er ondertussen alweer opzitten als trainer. In die tijd toog hij langs zes verschillende clubs in de Achterhoek. En nu dus vereniging nummer zeven, SSA Wisch, de nieuwe samenwerking bij de senioren tussen Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg.meer »

402x gelezen

Wisch nieuwe naam samenwerking Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg

8 juni 19:00  De leden hebben de nieuwe naam voor de samenwerkende senioren afdeling (SSA) van Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg gekozen. Met ruime meerderheid van stemmen is het ‘Wisch’ geworden, de voormalige gemeente waarin Silvolde en Terborg deel van uitmaakten. De KNVB heeft de naam goedgekeurd.meer »

686x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!