Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg, en fusieverkenningstraject.

7 januari 9:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren.meer »

Ook Arjan de Heer versterkt de samenwerking tussen Terborg & Silvolde

19 november 19:45  Na de terugkeer van Bertus Hogeweide heeft de VTC nog een oude bekende bereid gevonden om de jeugd van Terborg en Silvolde te komen versterken. Arjan gaat samen met Bertus zorg dragen voor de begeleiding van onze jeugdtrainers.meer »

Convenant voortgang samenwerking Spcl. Silvolde en v.v. Terborg getekend.

29 november 16:45  Onlangs hebben de besturen, het aangepaste, convenant betreffende de samenwerking tussen beide verenigingen ondertekend. Het ondertekende convenant is een aangepaste versie van het convenant dat vorig jaar opgesteld was.meer »

Bekendmaking tenuekeuze samenwerkingsteams v.v. Terborg – Spcl. Silvolde!

17 juli 18:30  Afgelopen week kregen onze leden de kans om te stemmen op de nieuwe tenues voor de samenwerkingsteams binnen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde. Er was een keuze uit drie tenues waaruit alle leden konden kiezen. meer »

Samenwerkingsteams Terborg/Silvolde in het nieuw!!

8 juli 9:30  Vanaf seizoen 2020-2021 zullen alle samenwerkingsteams in een gezamenlijk tenue gestoken worden. Dit om meer eenheid op de velden uit te stralen en langzaam maar zeker toe te werken naar een verdere samenwerking tussen v.v. Terborg & spcl. Silvolde.meer »

Voortgang samenwerking Terborg / Silvolde

23 maart 22:30  en de koers die wij moeten varen.meer »