7064KA
SILVOLDE
tel. 0315-325512

Vandaag in alle vroegte mochten we weer het veld op. Het was nog mooi wit door de kou. Dat levert overigens wel mooie plaatjes op.

De eerste helft was het een beetje wennen en misschien wel te koud. Het bleef dan ook lang 0-0. Na 10 min openden we de score na een mooie 1-2  vloog de bal erin.
Na deze goal kregen de boys zin in meer en vlogen de ballen richting en in de goal. De keeper van Trias stond echt een dijk van een wedstrijd te keepen. Maar kon ons aanvals geweld niet stoppen. We gaan de rust in met een 6-0 voorsprong.

2e helft waren we nog met de gedachte bij de ranja want gelijk na de aftrap werd de 6-1 gemaakt. Hierdoor schrokken we wakker en werden we nog aanvallender. De keeper van Trias had het zwaar te verduren en zelfs met een man meer kregen ze geen vat op ons. Daardoor zetten we de eindstand op 14-1.