Sponsors

Record naar record gaat eraan…

19 december 2021 11:15


De Grote Clubactie 2021, we kunnen er kort en bondig over zijn. Het was een groot succes! Met maar liefst 1.177 verkochte loten hebben we niet alleen een record aantal verkochte loten dit jaar, maar ook een recordbedrag aan opbrengsten voor de club! En wel een bedrag van € 2.764,56 dat onze clubkas instroomt voor activiteiten op en rondom de club!

Deze verkooprecords zouden niet zijn gehaald zonder het harde lopen van onze jeugdspelers en de betrokkenheid vanuit de senioren. Want naast een recordverkoopbedrag zijn er ook onder de lotenverkopers records gebroken. Zo zorgde Terborg 3 voor de primeur met de meest verkochte loten op één naam, maar liefst 40 loten werden er in een keer verkocht.

Een recordbedrag betekent ook een record aantal bioscoop-/bol.com bonnen die er verdeeld worden onder jeugdspelers, dit jaar maar liefst 43 bonnen die toebedeeld worden aan 34 spelers.

Tot slot is ook het record met verkochte loten onder jeugdspelers verbroken… hoeveel loten deze speler heeft verkocht, houden we nog even geheim, maar ongekend veel dat zijn het er wel!

Wel kunnen we bekend maken dat de top 3 dit jaar bestaat uit: Luuk de Ruiter (JO8-2), Marc Salemink (JO15-1) en Dylan Rychlinski (JO9-1).


Luuk_de_Ruiter.jpg  Marc_Salemink.jpg  

IMG_0628.jpg


Van de week komt onze eigen postbode langs de deuren voor het ronddelen van de verdiende bonnen en de huldeging van de top 3 lotenverkopers! Dus nog heel even geduld, dan kan een ieder genieten van zijn/haar bon(nen) en weten jullie wie het verkooprecord breekt.Cheque_2021.jpg

Delen

Lees meer over:
Grote clubactie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!